O nama

Ponosni smo Vam predstaviti način i kvalitetu poslovanja firme Hidro-Z

Tradicija naše tvrtke u vlasništvu dvojice braće započinje još prije trideset godina, kad smo od strane inozemne kompanije bili poslani na obuku za usavršavanje konfecioniranja i zavarivanja svih vrsta folija. Stečeno znanje primjenjivali smo radom na gradilištima širom istočne Europe.
Nakon šestogodišnjeg iskustva, u dotad prilično novoj gospodarskoj branši, otvaramo 1984.g. obrt u Zagrebu pod samostalnim vodstvom kompletnog poslovanja.

Tijekom godina, predanim radom i primjenom novina u proizvodnji i tekstilu održavali smo postojanost. Najbolje o tom svjedoči stečeno povjerenje mnogobrojnih klijenata koji dugi niz godina izabire baš nas.

Dugogodišnjim radom i usavršavanjem dokazali smo uspješnost, i prije svega postigli zadovoljstvo klijenata.

Hidro-Z je specijaliziran za distribuciju i ugradnju hidroizolacijskih sistema diljem Hrvatske.

Svi djelatnici koji se nalaze u operativnom dijelu ugradnje hidroizolacija su specijalizirani i dodatno školovani u Norveškoj i Njemačkoj sa svim potrebnim certifikatima.

1996 g. postajemo ekskluzivni dobavljač za Hrvatsku, Srbiju, BiH, Makedoniju i Crnu Goru poduzeća PROTAN A/S iz Norveške u čijem se proizvodnom programu nalaze visokokvalitetni hidroizlacijski sistemi na bazi PVC-a.

Specijalizacijom, tehničkom podrškom od idejnog rješenja do same ugradnje, našim klijentima nudimo rješenja za uspješnu primjenu novih i inovativnih proizvoda. Kao garancija buduće poslovne suradnje, posjedujemo certifikat ISO 9001:2000 koji dokazuje da je naš sustav upravljanja kvalitetom sukladan zahtjevima iz norme i da je usklađen sa propisima za poslovne procese.

Ako težite kvaliteti i brzini obavljanja usluga bit ce nam zadovoljstvo poslovati s Vama!

Srdačan pozdrav!
Stipe Pokrajčić

© Copyright Hidro-Z d.o.o. . Sva prava pridržana.